ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ RENAULT CAPTUR: ЩЕ БІЛЬШЕ УНІКАЛЬНОСТІ

В Україну вже приїхав новий Renault Captur, найпопулярніший міський кросовер в Європі, обсяг продажів якого в 2016 році склали 215 670 одиниць. Оновлений кросовер змінився, знайшов новий оригінальний стиль, а також нові сучасні технології, не втративши при цьому зручності в експлуатації:

· Сміливіший і впевненіший вигляд нового Renault Captur.

· Технології, які допомагають Captur створювати ще більш приємну атмосферу.

· Більше варіантів персоналізації.

· Силові агрегати.

Новий Captur взяв за основу успішні риси оригінальної моделі, включаючи вражаючу двокольорову схему фарбування і три нові кольори кузова: Atacama Orange (помаранчева пустеля), Ocean Blue (синій океан), а також новий колір Platine Gray (срібло) для даху. Більше 30 потенційних комбінацій кольорівдозволяють клієнтам оформити зовнішній вигляд свого нового Captur відповідно до особистих смаків.

Новий Captur також пропонує шість варіантів персоналізації салону в наступних кольорах: Ivory (слонова кістка), Ocean Blue (синій), Caramel (карамель), Red (червоний), Satin Chrome (матовий хром) і Patina Chrome (патина). Також доступні п'ять варіантів індивідуальних забарвлень вставок нижніх захисних накладок дверей та декоративних заглушок на колісних дисках - Ivory (слонова кістка), Ocean Blue (синій океан), Cappuccino (капучіно), Red (червоний) і Atacama Orange (помаранчева пустеля).

· Унікальна та характерна система освітлення Renault

Тенденції французького дизайну Renault відображені в новому Captur, оснащеному повністю світлодіодними передніми фарами Pure Vision (в залежності від версії). Ця технологія покращує не тільки зовнішній вигляд автомобіля, але і безпеку руху завдяки зменшенню інтенсивності відблисків.

У нижній частині бампера Captur знаходяться C-образні світлодіодні денні ходові вогні, що стали впізнаваним символом системи освітлення бренду. Задні ліхтарі також отримали цей фірмовий знак, помітний і вдень, і вночі

· Очевидний кросовер

Captur еволюціонував, наблизившись за стилем до свого більшого побратима, Kadjar. Решітка радіатора змінилася в дусі інших кросоверів бренду Renault, а також отримала вагоме доповнення - хромовану смугу. І на передньому, і на задньому бампері встановлені нові захисні пластини, що підкреслюють авантюристичний характер Captur.

Чотири типи колісних дисків доступні для перших трьох рівнів комплектації: два типи 16-дюймових і два типи 17-дюймових.

·  Фіксований панорамний люк

Починаючи з третього рівня комплектації в Captur можна встановити фіксований панорамний люк. Ця опція доступна виключно для двоколірних автомобілів і дарує салону ще більше світла.

· Високотехнологічний салон з простим і зручним устаткуванням

Вдосконалений інтер'єр оформлений з використанням високоякісного пластику, елегантного хрому і витончено приглушених відтінків. Рульове колесо тепер виглядає більш солідно. Більш сучасний вигляд важеля перемикання передач, а на видозмінених панелях дверей органічно розташувалися кнопки і елементи управління. Світлодіодні світильники на стелі можна використовувати окремо як лампи для читання.

У більш дорогих версіях новий дизайн сидінь дарує справжню турботу і комфорт завдяки додатковій бічній підтримці.

У той же час, новий Captur зберігає свої найбільш практичні функцій, в тому числі зручний бардачок Easy Life і знімну оббивку.

Питання до керівника проекту по розробці дизайну Captur Маріо Полла (Mario Polla):

· Чого ви прагнули при проектуванні нового Captur?

Captur свого часу був першою моделлю в новій лінійці кросоверів Renault. Для нас було важливим оновити його зовнішній вигляд відповідно до новіших моделей лінійки, Kadjar і Koleos. Ми також підвищили якість інтер'єру салону, замінивши литий пластик матеріалами з обробкою, і додали більш вишукані кольори і тканини на вибір.

· Які основні удосконалення?

Ми приділяли багато уваги кожній деталі в цілому, а також міцності автомобіля. Нам вдалося значно поліпшити його характеристики та зовнішній вигляд


Технології, які допомагають Captur створювати ще більш приємну атмосферу

· Bose® - якість звуку преміального класу

Унікальна акустична система преміум-класу Bose® перетворює салон в справжній концертний зал - її автентичне, чітке і реалістичне звучання гідно порівняння з живим виступом. Цього результату система досягає завдяки використанню шести високоякісних динаміків Bose і сабвуфера в багажнику.

· Мультимедійна система R-LINK Evolution

Renault R-LINK Evolution дарує новому Captur можливість персоналізації і 7-дюймовий ємнісний екран. Система R-LINK Evolution пропонує навігацію, Bluetooth, мультимедіа: можливість перегляду фотографій, відеозаписів або своєї улюбленої музики, а також управління системами допомоги водієві (в залежності від версії).

· Нові системи допомоги водієві зроблять подорожі простішими і приємнішими

Вперше в Captur можна встановити систему BSW (контроль «сліпих» зон). Система доступна починаючи з третього рівня комплектації. Чотири датчика виявляють наявність рухомих транспортних засобів, в тому числі мотоциклів та велосипедів, в «сліпих» зонах. Якщо виявлений транспортний засіб залишається в «сліпий» зоні водія довше секунди, в бічному дзеркалі негайно загоряється вбудований індикатор. Система працює на швидкості від 30 до 140 км/год, підвищуючи рівень безпеки для всіх учасників дорожнього руху.

Крім задніх датчиків парковки, і в залежності від версії, новий Captur можна укомплектувати також передніми датчиками паркування та камерою заднього огляду, що дозволить полегшити маневрування та допоможе уникнути ударів і подряпин, які автомобілі щодня ризикують отримати в щільно забудованих районах.

Ще одна новинка - для більш дорогих версій - функція автоматичної допомоги паркування, Easy Park Assist, яка істотно полегшує маневрування при паркуванні. Водій вибирає бажаний тип паркування: паралельне, перпендикулярне або під кутом. Коли автомобіль рухається на швидкості нижче 30 км/год, система сканує всі доступні місця. Після виявлення місця, система самостійно розраховує і координує рульове управління автомобіля, а водій може зосередитися виключно на прискоренні і гальмуванні.

Силові агрегати

Дизельний або бензиновий двигун нового Captur подарує справжнє задоволення від водіння.

Дизельний двигун - dCi 90 об'єднує динаміку та економічність. При потужності в 90 к.с., 220 Нм при 4000 об/хв він споживає всього 4,2л/100км в змішаному циклі.

Бензиновий двигун - 115 TCe з прямим уприскуванням палива забезпечить кращу динаміку з обертальнім моментом 190 Нм при 2000 об/хв.

Обидва силові агрегати пропонуються в парі з автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням (EDC), яка забезпечить зниження витрати палива і високу розгінну динаміку.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.