БРЕНД RENAULT – ЛІДЕР АВТОМОБІЛЬНОГО РИНКУ УКРАЇНИ ТРЕТІЙ РІК ПОСПІЛЬ

У 2017 році бренд Renault в Україні зумів утримати лідерство на автомобільному ринку, завойоване ще в 2015 році.

Новий дизайн автомобілів Renault, широкий модельний ряд, конкурентні ціни, власна програма кредитування Renault Фінанс та професійна дилерська мережа допомогли успішно завершити 2017 рік.

Третій рік поспіль компанія Renault в Україні впевнено утримує свій успіх завдяки гнучкому підходу в управлінні бізнесом, високій якості продуктів Renault та професійній дилерській мережі.

Renault - лідер автомобільного ринку

За результатами* 12 місяців 2017 року бренд Renault:

· №1 на ринку легкових і комерційних автомобілів (з часткою ринку 12%). У 2017 році компанія Renault в Україні реалізувала 10 499 а/м, що на 2 833 а/м більше показника 2016 р.

· Моделі Renault Logan та Renault Duster - в трійці бестселерів автомобільного рейтингу.

·  №1 в комерційному сегменті (з часткою ринку 25,1%).

· Модель Renault Dokker №1 в сегменті комерційних авто.

· №1 в корпоративному сегменті.

Дні відкритих дверей, спеціально організовані тест драйви, участь у виставках і форумах, запуски лімітованих версій та вигідні пропозиції знайомили клієнтів з широким модельним рядом автомобілів Renault по всій Україні.

Крім активної роботи з клієнтами, Renault в Україні організовує різні оригінальні заходи для партнерів. Унікальна концепція дилерської конференції "Українська мрія Renault" на борту найбільшого літака в світі - Ан-225 "Мрія" отримала перше місце в конкурсі UKRAINIAN EVENT AWARDS (2017) в категорії "Кращий конгрес/конференція".

У 2017 році компанія вивела на український ринок 2 нові моделі - легендарний седан Renault Megane та флагман лінійки кросоверів Renault Koleos.

Крім того, саме в 2017 році відбулася офіційна передача унікального для українського ринку седана Renault Talisman. Власником першого Renault Talisman стало Посольство Франції в Україні.

Також в 2017 році компанія «Рено Україна» зуміла завоювати чимало нагород, які ще раз підтверджують активну позицію бренда:

• Новий Renault Megane отримав титул легкового автомобіля року в Україні в 2017 році (за підсумками конкурсу «Авто року 2017»).

• Renault Captur став найкращим малим кросовером 2017 р. (за підсумками конкурсу «Авто року 2017»).

• Renault Captur отримав титул кращого субкомпактного кросовера 2018 року (у національній премії «Авто Лідер 2018»).

Лідерські позиції на ринку та стрімкий розвиток компанії є підтвердженням професіоналізму команди Renault. Як результат, були відзначені і досягнення Голови Правління АТ «Рено Україна» Яни Міненко, яка є:

• Лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року 2016» в номінації «Менеджер року». На думку експертів і журі програми, Яна Міненко стала одним з трьох кращих менеджерів 2016 року в Україні.

• Лауреатом премії "President awards" (нагорода президента Renault Groupe). До того ж, Яна Міненко - єдина жінка-керівник закордонної філії Renault.

• Одним з 3-х кращих топ-менеджерів автомобільного сектора України 2 роки поспіль (рейтинг "Фокус" 2016, 2017).

Висока оцінка роботи від колег, партнерів та експертів підтверджує ефективність обраної стратегії з утримання лідерських позицій на українському авторинку.

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

*Дані Аuto-Consulting за 2017 рік.